Γουστάρεις τις ίντριγκες


4 Nov 2015, 12:57 p.m. kifinescom

Δεν εξηγείται άλλως πως η επιμονή κάποιων στο όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου ως του ενός, του μοναδικού και κατόχου του μαγικού ραβδιού προπονητή που μπορεί να αλλάξει άρδην την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Από την ώρα που το κεφάλαιο Καϊάφας έκλεισε με την παραίτηση του την Δευτέρα, άνοιξε σχεδόν ταυτόχρονα - αν όχι και λίγο πιο πριν - και το νέο "έπος", σημείο τριβής ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε στην σαπουνόπερα που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Ούτε καν σε εισαγωγικά δεν βάζουμε τον όρο σαπουνόπερα γιατί περί αυτού πρόκειται. Ο Άαρον Σπέλλινγκ να έβλεπε τον τρόπο με τον οποίο εκτυλίσσεται η νεότερη Ομονοιάτικη ιστορία, θα μπορούσε - λέμε τώρα - να μας έβγαζε από το οικονομικό τέλμα αγοράζοντας τα δικαιώματα μεταφοράς και δραματοποίησης στην μικρή οθόνη των όσων συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. 

Ένα καστ ανθρώπων της διπλανής πόρτας - στην κυριολεξία όμως - μιας παρακμάζουσας δυναστείας που προσπαθεί να επανατοποθετήσει αυτήν σε μια αγορά που εξελίσσεται και την προσπερνά, με συνεχείς επιβεβαιώσεις των νόμων του Μέρφι, πισώπλατες μαχαιριές, κωμικοτραγικές καταστάσεις και άπλετο γέλιο για έναν τρίτο παρατηρητή.

Δεν θα ταίριαζε λοιπόν σε αυτό το σκηνικό που περιγράφουμε το όνομα του Πάμπου; Είναι δεδομένο ότι μια σημαντική μερίδα του κόσμου απλά δεν τον γουστάρει. Δεν μπορεί ρε παιδί μου να χωνέψει το βρισίδι και το πείραγμα, όποιο κι αν ήταν το υπόβαθρο, δικαιολογημένο ή μη, όταν αυτό συνέβαινε. Είναι τα (πολλά) προβλήματα με τον ατζέντη του που χρονολογούνται από τις προηγούμενες σεζόν της σαπουνόπερας. Είναι ακόμη τα ίδια τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του κατά τα άλλα ικανού προπονητή που απλά φωνάζουν από μακριά ότι δεν θα ήταν ο ιδανικός, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο που και πάλι υπάρχει μεγάλη αναταραχή.

Όμως ατού.
Γουστάρεις την ίντριγκα Λαέ (και Διοίκηση ασφαλώς). Γι αυτό και πάντοτε, ο,τι αξίζεις παίρνεις...

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Του λόγου το αληθές

Follow Kifines