Ημερολόγιο: 3η Αγωνιστική


15 Sep 2014, 12:32 p.m. kifinescom

Νέα Σαλαμίνα Vs ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

Διαιτητές: Λοΐζος Παναγιώτου (Αριστείδης Χρίστου, Ανδρέας Π. Ανδρέου, 4ος: Μάριος Νικολάου) 

  • 49ο λεπτό: Ο Μίλαν Στεπάνοφ κάνει ακούσιο χέρι εκτός περιοχής. Η μπάλα χτυπάει στο έδαφος και στη συνέχεια βρίσκει το ανοιχτό χέρι του αμυντικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χωρίς πρόθεση από τον ποδοσφαιριστή να κάνει χέρι. Ο Λοΐζος Παναγιώτου σφυρίζει την παράβαση χωρίς πρόθεση για κάρτα. Δύο λεπτά αργότερα και καθ' υπόδειξη του βοηθού του Ανδρέα Ανδρέου, δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Μίλαν Στεπάνοφ με το σκεπτικό ότι το χέρι ήταν και σκόπιμο, αλλά και το ότι ήταν τελευταίος παίχτης ενώ υπηρχε - τάχατες - ευκαιρία επίτευξης τέρματος. 

  • 60ο λεπτό: Ο Ράμος δέχεται μαρκάρισμα από πίσω μέσα στη περιοχή όμως ο Λοΐζος Παναγιώτου αρνείται το πέναλτι στον ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όπως φαίνεται στην επαναληπτική προβολή, ο αμυντικός τραβάει από τη φανέλα τον Ράμος και τον ρίχνει στο έδαφος ενώ επαφή υπάρχει και κάτω χαμηλά στα πόδια. Σημαντικό το ότι ο διαιτητής παρότι είχε ξεκάθαρο οπτικό πεδίο στη φάση δεν σφύριξε την παράβαση.

  • 82ο λεπτό: Φάουλ του Εζέ από πίσω στον Γκριγκαλασβίλι. Μπροστά στα μάτια του Αριστείδη Χρίστου, δεν δίνεται η κάρτα η οποία ήταν τουλάχιστον κίτρινη. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος βοηθός υποδεικνύει φάουλ και κάρτα στον Σότα Γκριγκαλασβίλι στο πρώτο του ουσιαστικά φάουλ στο παιγνίδι! 
  • Καθυστερήσεις: Παρότι υπήρξαν 5 αλλαγές - η μια έγινε στο ημίχρονο - και 6λεπτη διακοπή στη φάση της κόκκινης, ο Παναγιώτου άφησε μόλις 8 λεπτά καθυστέρησης, εκ των οποίων παίχτηκαν τα 4. Υπήρξαν τραυματισμοί, διαμαρτυρίες και διακοπές που δικαιολογούσαν άλλα τουλάχιστον 3 λεπτά αγώνα.

αποελ Vs Ερμής 1-0

Διαιτητές: Γιώργος Νικολάου (Χαράλαμπος Δημητρίου, Μάριος Καλογήρου, 4ος: Μάριος Δημητριάδης)

  • 89ο λεπτό: Ένα μόλις λεπτό μετά το τέρμα το αποελ ο Αλωνεύτης γκρεμίζει τον Μοράν από πίσω ενώ ήταν μόνος στην περιοχή έτοιμος για σουτ ή πάσα σε ελεύθερο επιθετικό όμως ο Βασίλης Δημητρίου ο οποίος ήταν διαιτητής περιοχής κλείνει τα μάτια στην ξεκάθαρη παράβαση. Ο διεθνής διαιτητής ο οποίος "αν δεν έσφαζε την ΟΜΟΝΟΙΑ" πριν λίγα χρόνια "θα έχανε τη δουλειά του", επιτείθεται φραστικά στον διαμαρτυρόμενο Μοράν 
  • 90ο λεπτό: Ο Παπαθανασίου σκοράρει ένα όμορφο τέρμα το οποίο όμως ακυρώνεται ως οφσάιντ από τον βοηθό Χαράλαμπο Δημητρίου. Όπως φαίνεται στην επαναληπτική προβολή ο Παπαθανασίου ήταν στην ίδια ευθεία με τον τελευταία αμυντικό. 

  • Συμπερασματικά: Στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου, δεν επέτρεψε στον Ερμή να κάνει επίθεση, εφόσον σκαρφίστηκε τουλάχιστον 5 φορές επιθετικά φάουλ τα οποία ήταν στην ουσία αμυντικά φάουλ. Η ανοχή δε στα μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του αποελ, άκρως προκλητική. 
Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Το Ημερολόγιο της Βρωμιάς

September 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines