Κάκου όρμα τους!


15 Aug 2023, 12:59 p.m. kifinescom

Η γνώση περί ποδοσφαίρου του μέσου Κύπριου οπαδού? Περιορισμένη.

Το κόμπλεξ του? Μεγάλο.

Το κόμπλεξ του με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή? Τεράστιο.

Οι λόγοι? Πάρα πολλοί.

Πριν 20 χρόνια ήταν με τον Κωστάκη.

Πριν 15 χρονιά ήταν με τον Στάθη και τον Ηλία.

Μετά μας τέλειωσαν οι Κύπριοι, σχεδόν να μας τελειώσει και η ομάδα, και κάπου επανήλθαμε.

Πιάσαμε τον Κούσουλο. Για λίγο όμως. Μετά τον έκαναν Θεό. Ξεκίνησαν πάλι όμως.

 

Μετά φάγανε τυράκι και πιάσανε τον Λοΐζο. Και τι δεν άκουσε. Του Μαλέκκου που μας έβριζε από τον εξώστη του έδωσαν ελαφρυντικά. Του Λοΐζου όμως όχι.

 

Ο Μαρίνος γλύτωσε. 18 μήνες στην πρώτη Ομόνοια, δεν πρόλαβε να ξυπνήσει το κόμπλεξ του Ομονοιατη και να τον φταίξει για όσα δεν πέτυχε ο ίδιος (που τον τζαιρο του εμιλαντης μαππας) ή για όσα δεν κατάφερε να πέτυχε το παιδί του (που το αδίκησαν για να προχωρήσει ο γιος του ταδε).

 

Και κάπου καλοκαίρι 2023, πιάσαμε τον Ανδρόνικο (που πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ξεκινώντας 6 από τα 26 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας).

 

Στα 22 του:

- Πρωταθλητής Κύπρου
- Κυπελλούχος Κύπρου χ2
- 3 φορές Ευρωπαϊκούς ομίλους:
i. Βασικός στο παιχνίδι που κερδίσαμε την πρόκριση μας για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκούς ομίλους με ΕρυθρόΑστέρα.
ii. Βασικός και σκόρερ στο παιχνίδι που κερδίσαμε την πρόκριση μας για δεύτερη φορά σε Ευρωπαϊκούςομίλους με Φλορα Ταλιν.
iii. Βασικός (μέσα έξω) και σκόρερ στο παιχνίδι που κερδίσαμε την πρόκριση μας για τρίτη φορά σε Ευρωπαϊκούς ομίλους με Γάνδη.

 

Σε αριθμούς, που γουστάρετε να τους αναλύετε, στα 22 του μετρά 133 συμμέτοχες, 24 γκολ και 18 ασσιστ. Μετράει 1 goalcontribution (είτε με γκολ είτε με ασσιστ) κάθε 138 λεπτά.

Not bad για ένα παίχτη που δεν έχει τεχνική, που δεν έχειτελείωμα, που έχει το μυαλό του αλλού, που δεν σηκώνεικεφάλι, που είναι του show, που είναι ο νέος Χριστοφή, που, που, που, που, που, και που πάει λέγοντας.

 

Η ιστορία έχει ήδη γραφτεί. Και όσο και να προσπαθείτε να την ακυρώσετε, δεν μπορείτε. Το όνομα «ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ» είναι συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερεςεπιτυχίες στην σύγχρονη ιστορία  της Ομονοιας.

 

Δεν θα το(ν) χωνέψετε πότε αλλά it’s okay.

Όταν είσαστε γήπεδο όμως, οφείλετε να τον στηρίζετε και να τον υποστηρίζετε, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά. Γιατί αυτό κάνει ένας οπαδός στο γήπεδο. Υποστηρίζει την ομάδα του, τους παίχτες της ομάδας του, και ποσό μάλλον όταν μιλάμε γιακάποιον που είναι one of our own.

 

Του χρόνου έτσι καιρό, θα λεμέ τα ίδια για τον Χαμπο και τον Νικολά, σε 2-3 χρονιά για τον Αλέξανδρο τον Καιαφα και η ιστορία θα πηγαίνει κάπως έτσι.

 

Γι’ αυτό , είτε λέγεσαι Λοιζος, είτε Χαμπος, ειτε Ανδρονικος… Βασικά όπως και να λέγεσαι. Αν είσαι Ομονοιατης, παίζεις στην Ομόνοια, και βγήκες από την ακαδημία της Ομονοίας..

 

Κλείσε τα αυτιά σου και ορμά τους. Γάμα την εικόνα τους.

 

 

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines