H ουσία είναι Μιλτής vs (Χριστόφιας/ΑΚΕΛ) ή (Μιλτής/Χριστόφιας/ΑΚΕΛ) VS ΟΜΟΝΟΙΑ;


19 Sep 2016, 2:18 p.m. kifinescom

Αγαπητοί φίλοι,

Διαβάζοντας μόνο τα πράσινα μέσα ενημέρωσης (σκεφτείτε να διάβαζα ή να άκουα και άλλα ΜΜΕ) για το τελευταίο ρεζιλίκι της ομάδας μας, (βλέπε Μιλτής vs Χριστόφιας) διερωτώμαι αν πραγματικά αντιλαμβανόμαστε την ουσία της όλης κατάστασης.

Έχουμε επικεντρωθεί στο κατά πόσο ο Μιλτής λέει αλήθεια, ή σε ποιο βαθμό αυτά που λέει είναι αληθινά ή αν ο Χριστόφιας έχει δίκαιο με αποκορύφωμα την απάντηση του ΑΚΕΛ ότι «Μην δικάσεις προτού ακούσεις και τις δύο απόψεις».

Για όνομα του θεού, μα εννα μας πελλάνετε; H ουσία είναι Μιλτής vs (Χριστόφιας/ΑΚΕΛ) ή (Μιλτής/Χριστόφιας/ΑΚΕΛ) VS ΟΜΟΝΟΙΑ;

Ο Μιλτής στη ουσία δεν είπε τίποτα παραπάνω από ότι ξέραμε, ειδικά όσοι παρευρισκόμαστε στις γενικές συνελεύσεις του σωματείου. Είπε αυτά που όλοι ξέρουμε με τη διαφορά του πως γίνονταν αυτά τα πράγματα, που λίγη σημασία έχει, και εμείς καταπιανόμαστε ποιος λέει την αλήθεια και σε ποιο βαθμό.

Η ουσία φίλοι μου είναι ότι το τρίπτυχο Μιλτής/Χριστόφιας/ΑΚΕΛ έκαναν αυτά που έκαναν για το δικό τους συμφέρον οικονομικό, πολιτικό και ότι άλλο όνομα θέλετε δώστε του. Χρησιμοποίησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ για τις δικές τους φιλοδοξίες και αυτό είναι που πληγώνει περισσότερο απ’ όλα.

Κατέστρεψαν ότι πιο αγνό είχαμε όλοι μας. Δεν θα ξεχάσω σε μια γενική συνέλευση των τελευταίων 2-3 χρόνων (δεν θυμάμαι ακριβώς πότε) που ένας φίλος (δεν τον ξέρω τον άνθρωπο) που στάθηκε να μιλήσει όταν του δόθηκε ο λόγος και με πόνο ψυχής είπε, μεταξύ άλλων, το εξής συγκλονιστικό στους κυρίους του ΔΣ που δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

«Αν με άκουγε η γυναίκα μου αυτή τη στιγμή ίσως και να διαλυόταν η οικογένεια μου αλλά θα το πω. Καταλαβαίνετε κύριοι του ΔΣ ότι την ΟΜΟΝΟΙΑ την έχω και πάνω από τα ίδια τα παιδιά μου;»

Όχι φίλε δε μπορούν να καταλάβουν αυτά τα λόγια. Δε μπορούν να καταλάβουν τι πήραν από εμάς. Δε μπορούν να καταλάβουν ότι το πρώτο μας μέλημα είναι όταν τα μωρά μας πουν την πρώτη τους λέξη θέλουμε αυτή η λέξη να είναι ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά παπά και μάμμα. Ότι το πρώτο μας μέλημα είναι να γίνουν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και μετά να μάθουν γράμματα.

Φυσικά αν διαβάζουν αυτά τα οποία γράφουμε θα τρίβουν τα χέρια τους οι κύριοι διότι θα μετρούν μελλοντικούς ψήφους. Γεννήθηκα ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ και ΑΚΕΛΙΚΟΣ. Θα πεθάνω όμως ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. Το ίδιο και το παιδί μου για αυτό μην τρίβετε τα χέρια σας για ψήφους.

Είμαι 50 χρονών και ψήφιζα ΑΚΕΛ όλη μου τη ζωή διότι ήμουν περήφανος για τα ιδανικά τα οποία πρέσβευε. Σταμάτησε όμως να πρεσβεύει αυτά τα ιδανικά πλέον. Παλιά έλεγες είμαι ΑΚΕΛΙΚΟΣ και δεν μπορούσαν να σου βρουν το παραμικρό ψεγάδι. Τώρα όποια πέτρα διαφθοράς σηκώσεις βρίσκεις το ΑΚΕΛ από κάτω.

Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν με το κόμμα τους πλέον διότι επέλεξα να μην ανήκω πλέον εκεί. Δεν μπορώ όμως να κάνω το ίδιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν μπορώ να επιλέξω να μην ανήκω στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κρυφή μου ελπίδα είναι τον αγώνα (Μιλτής/Χριστόφιας/ΑΚΕΛ) VS ΟΜΟΝΟΙΑ να τον κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ενας αγνός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ
(Μέλος ΑΣΟΛ και Κάτοχος εισητηρίου διαρκείας)

η ουσία με κόκκινο. Το χρώμα διαλέκτηκε για ευνόητους λόγους.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines